Vriendinnenuitje op het strand van Hoek van Holland - Cocktailworkshop en 3 gangen diner

Bij dit vriendinnenuitje is inbegrepen:

  • Welkomstcocktail en een Hawaii-slinger
  • Workshop: cocktails shakenof powerkiten
  • Dineren: 3 gangen menu met vis of vlees en een feestelijk dessert
  • Inclusief 2 drankjes uit het Hollands drankassortiment

  Prijs € 54,50 p.p. op basis van minimaal 8 personen.

  Wil je van meerdere workshops gebruik maken dan is dit mogelijk tegen een meerprijs.

  Onze locatie is het gehele jaar geopend!

  De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2023.

Vriendinnenuitje aan het strand

Is het weer tijd om er samen met je vriendinnen een dagje op uit te gaan? Lekker een dagje naar het strand genieten van zon, zee en strand. Tijdens dit uitje kunnenworden er een aantal workshops aangeboden waar je een keuze uit kunt maken. Dus je kunt zelf met je vriendinnen bepalen hoe intensief je dit uitje wilt hebben.

Workshops

Tijdens dit uitje kun je kiezen uit de volgende workshops / activiteiten:

  • Workshop cocktail shaken
  • Workshop powerkiten

Strandlocatie in Hoek van Holland

Onze locatie is een gezellig familie restaurant aan het strand in Hoek van Holland. Een springkasteel, kinderhoek, heerlijke loungebanken, mooie serre en een groot terras met een prachtig uitzicht naar de haven maakt onze locatie, de locatie waar iedereen zich thuis kan voelen. Wij hebben er onze missie van gemaakt om de Tijd stil te laten staan voor alle gasten die bij ons verblijven. Een plek waar je heerlijk tot rust kan komen, een ontspannen sfeer, een uitgebreide menukaart, verse vis en de beste PIZZA’S van het Westland en Hoek van Holland uit onze originele steenoven.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant

Onze partner

Algemeen

Onze locatie is een gezellig familie restaurant aan het strand in Hoek van Holland. Een springkasteel, kinderhoek, heerlijke loungebanken, mooie serre en een groot terras met een prachtig uitzicht naar de haven maakt onze locatie, de locatie waar iedereen zich thuis kan voelen.

De tijd staat even stil

Wij hebben er onze missie van gemaakt om de Tijd stil te laten staan voor alle gasten die bij ons verblijven. Een plek waar je heerlijk tot rust kan komen, een ontspannen sfeer, een uitgebreide menukaart, verse vis en de beste PIZZA’S van het Westland en Hoek van Holland uit onze originele steenoven.

Diverse mogelijkheden

Ideale locatie met een adembenemd uitzicht over strand, zee en de monding van de nieuwe waterweg. Geopend voor ontbijt, lunch, diner en borrel. Voor alle soorten feesten en partijen: bedrijfsfeesten, bruiloften, high tea, high wine en meer.....

Parkeren

Een unieke locatie op een mooi stukje strand met een adembenemend uitzicht over strand, de zee en monding van de nieuwe waterweg en voor iedereen toegankelijk met ruime gratis parkeergelegenheid.