Biesbosch groepsrondvaart vanuit Sleeuwijk of Dordrecht - Een compleet verzorgd en voordelig dagje uit!

Bij deze groepsrondvaart door de Biesbosch is inbegrepen:

  • Biesbosch Boottocht van 11:00 tot 15:00 uur vertrekt in Sleeuwijk of Dordrecht
  • Eventueel aangevuld met catering (zie hieronder de mogelijkheden)

Prijzen:

  • Rondvaart van 2 uur € 550,00
  • Rondvaart van 4 uur € 1000,00
  • koffie met warm appelgbak € 5,50 p.p.
  • koffie met gesorteerd gebak € 6,00 p.p.

De rondvaarten zijn het gehele jaar door te boeken voor groepen vanaf 25 personen.
De prijs van deze groepsrondvaart door de Bieschbosch is geldig tot en met 31 december 2023.

Groeps Rondvaart door Biesbosch

Het gehele jaar door organiseren wij prachtige Biesbosch rondvaarten die u kennis laten maken met de bijzondere kanten van dit schitterende Nationale Park. De Biesbosch Boottocht vertrekt om 11.00 uur vanuit Sleeuwijk of Dordrecht en vaart tot 15.00 uur. U kunt zelf uw programma maken met alleen varen of ook een lunch, pannenkoekenbuffet of koffie met gebak. Informeer wat de mogelijkheden zijn voor uw gezelschap.

Vorstelijk varen

  Aan boord van de "Princehof" kan dat. Niet alleen door de naam of uiterlijk van het schip, maar ook door de gezellige sfeer en goede verzorging. Ook aan de mindervalide gasten is gedacht door middel van 2 liften zodat ook deze mensen overal aan boord kunnen genieten. Er zijn meerdere toiletten, een goed gevulde bar en complete keuken met eigen kok aan boord. Ook is er een panoramisch uitzicht vanuit een prachtige rondzit. Het interieur is in overleg aan te passen aan uw wensen. Het buitendek kan in geval van regen dicht geschoven worden, en zijn de zijkanten dan wind- en waterdicht.

8.6 | 5 reviews

Reviews van gasten

ans Heijsteeg-Duimelaar

9

Heel attent, vriendelijk en behulpzaam personeel! Goed verzorgd! Goed op de hoogte gehouden van aanpassingen in het programma.

Teun van Maastricht

9

Prachtige rondvaart, rustig gevaren, koffie, lunch en drankjes prima verzorgd. Problemen met de boot prima opgelost.

Teus van Pelt

9

De rondvaart met onze kinderen en kleinkinderen, vanwege ons vijftigjarig huwelijk, is door een ieder als voortreffelijk ervaren, zowel de vaart als de bediening van het personeel.

Cees Daniëls

8

Deze is boottocht is ons prima bevallen. De bediening en service was uitstekend en vriendelijk.

Anoniem

8

alles was keurig netjes verzorgd , een hele leuke dag gehan.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant

Onze partner

Heerlijk varen en genieten

U wilt zorgeloos varen, mooie vaarroutes, gastvrijheid, lekker eten, een betaalbaar vaararrangement? Dan hebben we een aantal mooie programma suggesties om ideeen op te doen. Het op maat maken van een programma is uiteraard ook mogelijk. 

Een prachtige ervaring op het water

Wij bieden u een zeer uitgebreide keuze om van uw vaartocht een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Gasten uit zowel de particuliere als zakelijke markt kunnen bij ons terecht voor een prachtige ervaring die blijft hangen. U kunt natuurlijk kiezen uit 1 van onze all-in cruises, maar ook voor uw vaarprogramma op maat bent u van harte welkom. We maken graag samen met u een programma wat aansluit op uw wensen.

Culinair genieten aan boord

Tijdens de vaart serveert onze scheepskok naar wens, u een brede culinaire selectie, varierend van een broodbuffet of koffietafel tot een koud/warmbuffet met geweldig dessertbuffet. Er zijn vele mogelijkheden en we maken graag een voorstel passend bij uw budget

Vorstelijk varen wie wil dat nou niet?

Aan boord van de partyboot kan dat. Niet alleen door de naam of uiterlijk van het schip, maar ook door de gezellige sfeer en goede verzorging. Ook aan de mindervalide gasten is gedacht door middel van 2 liften zodat iedereen overal aan boord kan genieten. Er zijn meerdere toiletten, een goed gevulde bar en complete keuken met eigen kok aan boord.


Ook is er een panoramisch uitzicht vanuit een prachtige rondzit. Het interieur is in overleg aan te passen aan uw wensen. Het buitendek kan in geval van regen dicht geschoven worden en zijn de zijkanten dan wind- en waterdicht.


De thuishaven is Sleeuwijk. U kunt hier makkelijk en gratis parkeren. De partyboot is het hele jaar te huur vanaf verschillende locaties en geschikt voor elke gelegenheid.