2-daags ALL-IN Vriendenweekend - Vissen naar forellen en het lekkerste biertje

Dit 2-daags ALL-IN Vriendenweekend arrangement is inclusief:

  • Lunch met diverse broodjes
  • Tandemhuur en GPS begeleiding tijdens tocht
  • Bierproeverij 4x bier en passende hapjes bij Polysport
  • Huur materialen voor vissen in de forelvisvijvers
  • Luxe BBQ
  • 1 Overnachting in Finse Chalets
  • 1x Luxe ontbijt met roerei en spek

  Prijs: € 160,20 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.
  Te boeken vanaf minimaal 6 personen.

  Let op: in de periode april t/m september gedt er een minimaal verblijf van 2 nachten in de weekenden.
  De prijs inclusief een extra overnachting en ontbijt is dan € 202,70 p.p.

  Toeslagen:

  Verblijf op zaterdag toeslag € 10,00 per persoon.
  1-persoonskamertoeslag € € 39,50 per nacht per kamer.
  Verblijf in juli en augustus toeslag € 15,00 per persoon per nacht.
  Toeristenbelasting € 2,00 per persoon per nacht.

Uitbreidingsmogelijkheden

  • Pubquiz: € 100,00
  • Workshop Bijlwerpen en handbooghschieten € 24,50 p.p.

De prijs van dit 2-daags ALL-IN Vriendenweekend arrangement is geldig tot 31 december 2022 met uitzondering van de feestdagen.

Het ALL-IN Vriendenweekend

Is de organisatie voor het vriendenweekend dit keer uw taak? Veel moeite zal het niet kosten als u kiest voor dit ALL-IN arrangement. Zo heeft iedereen een ontspannen weekend, ook de organisatoren!

Het programma

Dag 1:11.00 Broodjes lunch en daarna inchecken in de Finse Chalets
12.00 Met de tandem naar de Achterhoek! Via de veerpont in Olburgen vertrekt u naar Rha. U fietst naar de forellenvijvers van Breukink. Wie vangt de meeste forellen? Misschien lekker voor op de BBQ straks?? U fietst weer terug naar Dieren.
16.00 Bierproeverij 4x bier en passende hapjes
18.00 Borrelen bij terugkomst (exclusief)
19.00 Luxe BBQ 
21.30 Vrij programma

Dag 2:10.00 Luxe ontbijt met roerei en spek11.00 Einde (Of misschien toch nog een extra activiteit? of extra nacht)

Tijdens uw verblijf is er een gezamenlijke ruimte waar u bij elkaar kunt komen.

Anders overnachten

Op 60 meter afstand van het hoofdgebouw en restaurant waar 's avonds gezellig gezeten kan worden staan 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. In het hoofdgebouw beschikt u over een eigen gedeelte waar u gebruik van kunt maken alleen niet met eigen eten en drinken. Voor de kinderen kan er een speelhoekje worden ingericht.

Elke Finse chalet is onderverdeeld in 4 aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi. Op de begane grond staan 2 eenpersoonsbedden. Het 3e bed is alleen met een trapje te bereiken.

Er is een gezamenlijke ruimte waar u gebruik van kunt maken.

9.0 | 2 reviews

Reviews van gasten

Rick Zwart

9

Voor ons jaarlijkse mannenuitje met onze familie dit jaar naar de Veluwe geweest. Mooie chalets en vriendelijk personeel.

Anoniem

9

Wij gaan al jaren elk jaar een weekendje weg. Dit jaar naar de Veluwe. De accommodaties voor het slapen waren prima. Het programma past perfect bij onze groep, een beetje sportief maar vooral veel gezelligheid. Fijne locatie, we voelden ons erg welkom

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • wifi
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • 3-Persoonskamers
 • Babybedjes
 • Tennisbaan

Veluweuitje.nl

Genieten op de Veluwe

Deze bijzondere accommodatie aan de rand van de Veluwe is geschikt voor gezelschappen van 2 tot 300 personen. Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, sfeervolle zalen, unieke hotelkamers in Finse chalets (met eigen voordeur), 13 tennisbanen, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) een ongedwongen en vriendelijk personeel.

Chalethotel en de faciliteiten

Veluwe Uitje is met haar locatie gelegen aan de rand van de Nationaal Park Veluwezoom in de plaats Dieren. Nationaal Park Veluwezoom is een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Natuurmonumenten. Met zijn uitgestrekte bossen, heidevelden, voormalige stuifzandvlaktes en bijzondere landgoederen is het ook een van de meest afwisselende gebieden. Zomers raakt u betoverd door bloeiende heide. In de herfst is er de geur van gevallen bladeren. 's Winters is het landschap in een diepe winterslaap. Het biedt de mogelijkheid tot het maken van urenlange wandelingen en fietstochten!


Ook vanuit uw hotelkamer kunt u prachtige wandel- en fietstochten maken! U heeft rechtstreeks toegang tot de Veluwezoom, u vindt een poort achter de hotelkamers.

De hotelkamers

Op 60 meter afstand van het hoofdgebouw en restaurant waar 's avonds gezellig gezeten kan worden staan 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. In het hoofdgebouw beschikt u over een eigen gedeelte waar u gebruik van kunt maken alleen niet met eigen eten en drinken. Voor de kinderen kan er een speelhoekje worden ingericht.


De chalets zijn onderverdeeld in 4 aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi.


Honden zijn toegestaan de toeslag hiervoor is € 10,- per hond per nacht.

Restaurant Vale Nieuwe

Voor het diner verwelkomen wij u graag in ons restaurant: ongecompliceerd eten, bereid met topingredienten, geserveerd met een glimlach en voor een schappelijke prijs. Dat is waar wij voor staan! U kunt bij ons terecht voor heerlijke dagschotels en buffetten. Wij hebben tevens een gezellig terras achter ons restaurant.